Tuhoajat | Tietokoneen HDD kovalevyjen OnSite tuhoamispalvelut
 SHREDCURITY SERVICETietoturvaYhteydenotto


“ Tietokoneen kiintolevyn tuhoamisessa tuloksen pitää näkyä, ei perustua oletuksiin. „

Käytöstä poistuva kovalevy on tietoturvariski

Uutisissa kerrotaan yhä useammin henkilötietojen ja yritys-salaisuuksien päätyneen hukkateille vahingossa tai tahallisen toiminnan seurauksena. Yksikin kovalevy sisältää helposti yrityksen vuosien tuotekehityksen tulokset tai laajankin henkilörekisterin sisällön. Ja kaikki data on suuressa vaarassa tallennettuna käytöstä poistettavilla kiintolevyillä ja muistitikuilla.

Tietoturvan kannalta ulkoisen tuhoamisen valvonta ja OverTheRoad -kuljetusriski muodostavat ongelman, eikä kovalevyjen kuljetus ehjinä muoviroskiksissa - vaikkakin riippulukolla suojattuina - paljon auta. Turvallisuuden takaamiseksi kovalevy pitää fyysisesti tuhota silpuksi ENNEN kuin se ylittää kynnyksen.

Kiintolevyn tuhoaminen omiin käsiin !

Tuhottaessa HDD/kovalevy palvelinkeskuksen sisällä, voidaan taata ettei mikään ulkopuolinen taho voi hyödyntää niiden sisältämää luottamuksellista tietoa - suunnitelmallisesti tai erehdyksessä.
Samalla kun tiedostoja sisältävät levyt eivät poistu kokonaisina rakennuksesta - niiden silppuaminen oman henkilökunnan toimesta eliminoi riskit ja mahdollistaa aukottoman raportointiketjun yksilöidysti kovalevyn hankkimispäivästä sen viimeiseen hetkeen.

©2019 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: shred [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged