Tuhoajat | Tietokoneen HDD kiintolevyjen OnSite tuhoamispalvelut
 SHREDCURITY SERVICETietoturvaYhteydenotto


“ Tietokoneen Kovalevyn tuhoamisessa tuloksen pitää näkyä, ei perustua oletuksiin. „

Kiintolevyn elinkaaren päässä tietoturvariski ?

Modernin kiintolevyn tallennuskapasiteetilla jokainen levy voi sisältää laajankin henkilörekisterin tiedot, ja kuten tiedetään, riski tiedostojen päätymisestä yrityksen ulkopuolelle kasvaa tietokoneiden elinkaaren lähestyessa loppuaan - kovalevy lähtee yrityksestä usein leasing koneeseen asennettuna - mutta edes irroitettujen kokonaisten ja toimintakuntoisten levyjen erilliskuljetus tuhottavaksi ei paranna turvallisuutta, vaan lisää yhtälöön henkilö- ja kuljetusriskit.

Asiakkaan todellinen kontrolli lopullisesta tuhoamisesta päättyy lastaus-sillalle, eikä myöhemmin saatava tuhoamisraportti ulkoiselta tuhoamisen toteuttajalta juurikaan muuta tilannetta.

Kovalevyn silppuaminen tietoturvaratkaisuna

Tehokas ja helppo tapa varmistaa turvallisuus on kiintolevyn tuhoaminen fyysisesti silppuamalla ennen kuin kovalevy poistuu rakennuksesta.
Tuhoamispalvelussamme kiintolevy puristetaan ennen silppuamistaan pois muodosta, joten datakiekkojen tasaista pintaa ei jää jäljelle. Lisäksi silppuri luo raportin tuhotuista kiintolevyistä, josta löytyvät levykohtaisesti tuhoamistulos, sarjanumero ja kuva - koko prosessi omissa toimitiloissanne!

©2019 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: shred [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged